Чи є у вас проблеми з димом у вашій піцерії? Тут у вас є наслідки та рішення

Чи є у вас проблеми з димом у вашій піцерії? Тут у вас є наслідки та рішення

Однією з найбільших кулінарних пристрастей в Італії та в світі, безумовно, є піца.
Окрім традиції італійського походження, піца та вечір у піцерії – це ще й момент агрегації та соціальності, який не байдужий для тих, хто хоче провести вечір у компанії друзів та родичів.

Хто ніколи не ходив з друзями в піцерію, щоб вболівати за улюблену команду? Або на побачення зі своєю дівчиною чи хлопцем? Або просто провести інший вечір з родиною?
У цих випадках, однак, траплялося б знайти невідповідну ситуацію, а саме наявність диму в піцерії. слід встановити димосос.
Насправді, у багатьох випадках, будь то дров’яні чи електричні печі, у піцерії може статися так, що ви перебуваєте в середовищі з надлишковим димом.
Куріння в піцерії – це проблема, яка в першу чергу стосується клієнтів піцерій, які повертаються додому з просоченим димом одягом; але що також впливає на імідж самої піцерії.
Насправді добре відомо, яке значення для піцерій можуть зіграти відгуки клієнтів. Негативний відгук, викликаний наявністю диму в піцерії, може призвести до втрати будь-яких інших нових майбутніх клієнтів.
Проблема менш помітна для тих, у кого є можливість, щоб їхні клієнти сиділи на вулиці або в окремому середовищі щодо того, де розташована піч. Не у всіх є така можливість; але навіть ті, у кого це є, і мають проблему куріння в піцерії, повинні бути схильні до її вирішення, щоб полегшити кухарям піцерії та всьому персоналу, який працює в піцерії.
Дим з духовки в піцерії може бути дуже інтенсивним, оскільки потрібно завжди мати відкритий вогонь, що підходить для адекватного та швидкого приготування піци.
Єдиним вірним рішенням для вирішення проблеми диму в піцерії є установка електричної димососу.
Електрична димосос з примусовим двигуном є єдиним інструментом, здатним витягти весь дим, який утворюється піччю піцерії.
Gemi Elettronica дає можливість широкого вибору між різними моделями димососів.
Ідеальною димососом Gemi Elettronica для піцерій є професійна модель, яка гарантує потужність всмоктування 3800 кубометрів на годину та стійкість до високих температур до 700 градусів.
Електрична димосос Gemi оснащений 6-ступінчастим регулятором, за допомогою якого можна змінювати потужність всмоктування відповідно до своїх потреб.
Якщо у вас є піцерія, то з невеликими витратами ви можете придбати електричну димосос Gemi Elettronica і легко вирішити всі проблеми, пов’язані з курінням в піцерії!

Електрична димосос Gemi Elettronica є продуктом 100% Made in Italy, як і піца: італійська досконалість.
Купуйте онлайн безпосередньо на: /182-chimney-fan-professional-steel-model

У всесвіті Gemi ми пишаємося представленням нашого широкого асортименту димососів длякамінів, кожен з унікальнимихарактеристиками, які задовольнять різноманітні потреби наших клієнтів. Наша пристань довідмінності спонукала насдо розробки різноманітного вибору моделей, забезпечуючи те, що кожна деталь була ретельнорозроблена і виготовлена.

Димососидля камінів "базові": Димосос для тих, хто шукає надійні таефективні рішення, мипропонуємо нашу лінію базових димососів для камінів. Ці моделі призначені для наданнянадійної продуктивності задоступною ціною, забезпечуючи ефективне видалення диму без жертвування якістю.
Основніхарактеристики: 300 °Cвсмоктування, 3 роки гарантії та потужність всмоктування 2500 м³/год.

Димососидля камінів "професійні": Якщо ви шукаєте професійну продуктивність,яка характеризуєтьсяще більшою потужністю та надійністю, наші професійні витяжки диму є ідеальнимвибором.
Основні характеристики:700 °C всмоктування, 6 років гарантії та потужність всмоктування 3800 м³/год.

Наша колекція також охоплює різноманітні витяжки, виготовлені з високоякісних матеріалів,таких як нержавіюча стальта мідь.

Димососидля камінів"сталеві": Витяжки зі сталі втілюють сучасну елегантність іпобудовані, щоб витримативипробування часу, пропонуючи ефективне видалення диму та вишуканий стиль

Електричнийдимосос із 6швидкостями, повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Благодаря своїйконструкції, димосос стійкий докорозії, спричиненої атмосферними факторами та морською солю, для збільшеної тривалостіслужби. Потужність двигуна3800 м³/год, може бути встановлений на будь-якій розмір димоходу. Димосос стійкий дотемператур до 700 °C у разіпожежі.

Димососи для камінів"мідні": Зіншого боку, витяжки з міді не тільки відображають класичну красу, але також маютьхарактеристики тривалості вексплуатації.
Комінний димосос із міді - це вищий клас електричних димососів від Gemi.Повністю виготовлений знержавіючої сталі AISI 304, щоб забезпечити стійкість до атмосферних факторів та морськоїсолі. Особлива увагаприділяється естетиці, завдяки покриттю з міді. Як професійна модель "голова мавра", вінвсмоктує 3800 м³/год істійкий до температур до 700 °C. Гарантовано розв'язання проблеми з димом. Ідеальнопідходить для камінів,печей,барбекю, печей тощо. Гарантія на всю конструкцію димососа на 10 років.

Придбайте зараз!.