Проблема з димом на димоході з вигнутим або горизонтальним димоходом

Проблема з димом на димоході з вигнутим або горизонтальним димоходом

Конструкція будинків часто не дозволяє спорудити димохід, який може мати вертикальний димохід.
У деяких випадках, насправді, якщо ви хочете насолоджуватися чарівністю красивого каміна, ви змушені використовувати димоходи, які мають вигини, а іноді навіть горизонтальні ділянки.

Але димохідні труби з вигинами або навіть горизонтальними неминуче викликають неоптимальну тягу димоходу.
Насправді, зрозуміло, що горизонтальний або вигнутий димохід, як ми можемо сказати, може створити багато труднощів у витягуванні диму в порівнянні з повністю вертикальним димоходом (який також може мати проблеми з тягою, але зовсім навпаки. genus ).

Насправді, є ті, хто може подумати, що рішення може полягати в тому, щоб відремонтувати будинок, перенести весь димохід і змінити грип: але це все одно не гарантує безпечного рішення, оскільки проблема диму з димоходу також може бути викликана іншими факторами, Єдине впевнене — це помітне використання часу та грошей.
Швидке та економне рішення для усунення проблеми з димоходом – установка двигуна примусової тяги.

Електричний димосос - це інструмент, який дозволяє вирішити проблему диму при грипі, навіть якщо він має вигини або горизонтальний.
Наш клієнт чітко показує, що навіть на одній швидкості 3 тяга його димоходу чудова.

Електрична димосос для димоходу Gemi насправді характеризується регулятором швидкості, який дозволяє вибрати змінну потужність від мінімальної 1 до максимальної 6. Можна, серед іншого, відзначити, як, незважаючи на електродим Gemi Витяжка розміщена на третій швидкості, в квартирі повністю відсутній шум.

Димохід, про який йде мова, навіть ідеально горизонтальний протягом перших 6 метрів, і лише з електричною димососом Gemi можна отримати такий задовільний результат.
Пучок диму не потрапляє в будинок, всупереч всім законам фізики, адже навіть коли димохід холодний, тяга електричної димососи Gemi для димоходу ідеально ефективна.

Фактично, без електричної димососу ніколи не було б нормального диму.

З 1983 року Gemi Elettronica є світовим лідером у виробництві димососів для димоходів, мета якого була поставлена ​​в момент її народження – вирішити проблему куріння в побуті для будь-кого та з будь-яким видом димоходу. Сильний вітер, довгі димоходи, короткі димоходи або, як у цьому випадку, навіть горизонтальні димоходи не заважають надзвичайної роботи, яку виконує електродимосос Gemi.

Зовні димохід після кривої піднімається ще на 5/6 метрів, поки не досягне виходу, який в даному випадку є круглим.
Насправді, Gemi Elettronica дозволяє розташовувати круглі перехідники, корисні для димових труб з круглими виходами або регульованими кронштейнами, які підходять для тих, хто має квадратний / прямокутний вихід димоходу.
Загалом заввишки між горизонтальною, вертикальною та вигнутою частинами висотою майже 11 метрів і електрична димосос для димоходу Gemi не має труднощів у виконанні завдання, для якого вона була розроблена.

Електрична димосос Gemi Elettronica - єдина, яка здатна забезпечити правильну тягу горизонтального димоходу.

Виберіть свою ідеальну модель та купуйте безпосередньо на: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

У всесвіті Gemi ми пишаємося представленням нашого широкого асортименту димососів длякамінів, кожен з унікальнимихарактеристиками, які задовольнять різноманітні потреби наших клієнтів. Наша пристань довідмінності спонукала насдо розробки різноманітного вибору моделей, забезпечуючи те, що кожна деталь була ретельнорозроблена і виготовлена.

Димососидля камінів "базові": Димосос для тих, хто шукає надійні таефективні рішення, мипропонуємо нашу лінію базових димососів для камінів. Ці моделі призначені для наданнянадійної продуктивності задоступною ціною, забезпечуючи ефективне видалення диму без жертвування якістю.
Основніхарактеристики: 300 °Cвсмоктування, 3 роки гарантії та потужність всмоктування 2500 м³/год.

Димососидля камінів "професійні": Якщо ви шукаєте професійну продуктивність,яка характеризуєтьсяще більшою потужністю та надійністю, наші професійні витяжки диму є ідеальнимвибором.
Основні характеристики:700 °C всмоктування, 6 років гарантії та потужність всмоктування 3800 м³/год.

Наша колекція також охоплює різноманітні витяжки, виготовлені з високоякісних матеріалів,таких як нержавіюча стальта мідь.

Димососидля камінів"сталеві": Витяжки зі сталі втілюють сучасну елегантність іпобудовані, щоб витримативипробування часу, пропонуючи ефективне видалення диму та вишуканий стиль

Електричнийдимосос із 6швидкостями, повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Благодаря своїйконструкції, димосос стійкий докорозії, спричиненої атмосферними факторами та морською солю, для збільшеної тривалостіслужби. Потужність двигуна3800 м³/год, може бути встановлений на будь-якій розмір димоходу. Димосос стійкий дотемператур до 700 °C у разіпожежі.

Димососи для камінів"мідні": Зіншого боку, витяжки з міді не тільки відображають класичну красу, але також маютьхарактеристики тривалості вексплуатації.
Комінний димосос із міді - це вищий клас електричних димососів від Gemi.Повністю виготовлений знержавіючої сталі AISI 304, щоб забезпечити стійкість до атмосферних факторів та морськоїсолі. Особлива увагаприділяється естетиці, завдяки покриттю з міді. Як професійна модель "голова мавра", вінвсмоктує 3800 м³/год істійкий до температур до 700 °C. Гарантовано розв'язання проблеми з димом. Ідеальнопідходить для камінів,печей,барбекю, печей тощо. Гарантія на всю конструкцію димососа на 10 років.

Придбайте зараз!.