Сильний вітер заносить дим з вашого каміна у ваш будинок? Димохідний вентилятор Gemi - це рішення

Сильний вітер заносить дим з вашого каміна у ваш будинок? Димохідний вентилятор Gemi - це рішення

Димосос Gemi для димоходу здатний забезпечити виняткову тягу вашого грипу навіть при сильному вітрі або інших несприятливих погодних умовах.

Багато разів траплялося так, що при зміні вітрів і в певних кліматичних умовах ваш димар не міг мати достатню тягу.
Паління в будинку є проблемою, яка відрізняє багато камінів і яка в деяких випадках підкреслюється, особливо в особливих обставинах: наприклад, сильний вітер.
Фактично завдяки своїй потужності димохідний вентилятор досягає до 3800 кубометрів на годину і тому вдається протидіяти екстремальним умовам, які неможливо передбачити, наприклад, сильному вітру. Ви можете побачити з відеоогляду нашого клієнта, що незважаючи на дуже сильний вітер, практично шторм, який ледь не зносить дерева, витяжка Gemi відмінно справляється зі своїм завданням.

Дим піднімається вздовж грипу і виходить з нього, наче вітру не було. Крім того, якщо вас турбує те, що димосос Gemi, розміщений на даху, у разі сильного вітру може бути нестабільним, ви можете бути впевнені, тому що і у випадку, коли це димосос для димоходу з регульованими кронштейнами ( тому з димоходом квадратної або прямокутної форми) незалежно від того, чи це димосос для камінів із круглим перехідником, димосос Gemi надзвичайно стабільний: ніби він, з обома рішеннями, прикріплений до димоходу.

Однією з головних особливостей електричної димососи Gemi є те, що при вимкненні вона не перешкоджає природному виходу диму; тому, якщо у вас є камін, який димить тільки при певному вітрі, ви можете легко вимкнути димосос Gemi, оскільки, коли він вимкнений, він не вплине на вихід диму.
З іншого боку, здатність димососа уникати розсіювання золи в навколишнє середовище під час очищення каміна і в той же час, таким чином, повністю зменшувати вдихання канцерогенних випарів, які виходять з димоходу.

Вентилятор димоходу також дозволяє завдяки своїй конструкції запобігти потраплянню крапель води в димохід у разі сильного дощу. По суті, в основі захисної сітки вона має дуже невеликий нахил і невелике підйом базової конструкції, що дозволяє перешкоджати проникненню крапель води.

Тільки електрична димосос Gemi здатний боротися з димом навіть у несприятливих кліматичних умовах.

Gemi Elettronica і димохідні вентилятори - це рішення проблеми диму, викликаного сильним вітром.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

У всесвіті Gemi ми пишаємося представленням нашого широкого асортименту димососів длякамінів, кожен з унікальнимихарактеристиками, які задовольнять різноманітні потреби наших клієнтів. Наша пристань довідмінності спонукала насдо розробки різноманітного вибору моделей, забезпечуючи те, що кожна деталь була ретельнорозроблена і виготовлена.

Димососидля камінів "базові": Димосос для тих, хто шукає надійні таефективні рішення, мипропонуємо нашу лінію базових димососів для камінів. Ці моделі призначені для наданнянадійної продуктивності задоступною ціною, забезпечуючи ефективне видалення диму без жертвування якістю.
Основніхарактеристики: 300 °Cвсмоктування, 3 роки гарантії та потужність всмоктування 2500 м³/год.

Димососидля камінів "професійні": Якщо ви шукаєте професійну продуктивність,яка характеризуєтьсяще більшою потужністю та надійністю, наші професійні витяжки диму є ідеальнимвибором.
Основні характеристики:700 °C всмоктування, 6 років гарантії та потужність всмоктування 3800 м³/год.

Наша колекція також охоплює різноманітні витяжки, виготовлені з високоякісних матеріалів,таких як нержавіюча стальта мідь.

Димососидля камінів"сталеві": Витяжки зі сталі втілюють сучасну елегантність іпобудовані, щоб витримативипробування часу, пропонуючи ефективне видалення диму та вишуканий стиль

Електричнийдимосос із 6швидкостями, повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Благодаря своїйконструкції, димосос стійкий докорозії, спричиненої атмосферними факторами та морською солю, для збільшеної тривалостіслужби. Потужність двигуна3800 м³/год, може бути встановлений на будь-якій розмір димоходу. Димосос стійкий дотемператур до 700 °C у разіпожежі.

Димососи для камінів"мідні": Зіншого боку, витяжки з міді не тільки відображають класичну красу, але також маютьхарактеристики тривалості вексплуатації.
Комінний димосос із міді - це вищий клас електричних димососів від Gemi.Повністю виготовлений знержавіючої сталі AISI 304, щоб забезпечити стійкість до атмосферних факторів та морськоїсолі. Особлива увагаприділяється естетиці, завдяки покриттю з міді. Як професійна модель "голова мавра", вінвсмоктує 3800 м³/год істійкий до температур до 700 °C. Гарантовано розв'язання проблеми з димом. Ідеальнопідходить для камінів,печей,барбекю, печей тощо. Гарантія на всю конструкцію димососа на 10 років.

Придбайте зараз!.