Електричний паркан: кабани руйнують вашу землю? З Gemi ви вирішите свою проблему зараз!

Електричний паркан: кабани руйнують вашу землю? З Gemi ви вирішите свою проблему зараз!

Електричний паркан Gemi відповідає на вашу потребу протистояти руйнівній дії диких кабанів, які руйнують вашу землю.

Наявність диких кабанів є справжньою проблемою як для безпеки на дорогах, так і для сільського господарства, яке є однією з сильних сторін нашої економіки.
Наша нація дуже відома завдяки великій присутності унікальних продуктів у світі (продукція DOP та IGP): вина, оливкова олія Extra Virgin, щоб назвати лише деякі, які дають можливість працювати багатьом компаніям і які піддаються ризику проблемою наявності кабанів.

Проблема кабанів, очевидно, стосується і дрібних фермерів, які бачать, що місяці й місяці наполегливої ​​праці знищені одним махом.

Рішення, яке пропонує Gemi Elettronica, - це електричний паркан, який гарантує надійний і безпечний захист території.

Насправді електричний паркан для тварин є «психологічним» бар’єром, який дозволяє утримувати тварин всередині або за межами певної території. Електричний паркан був розроблений з метою створення безпечної ситуації: для землі, для людини та самих тварин.

Будівництво електроогорожі відбувається з підключенням живильника до провідника; Від джерела живлення тягнеться 2 дроти: червоний, підключений до електроогорожі, і чорний, з протилежного боку, для заземлення. Заземлення повинно бути виконано жовто-зеленим кабелем, з’єднаним з 3 оцинкованими опорами, розміщеними на відстані 3 м один від одного і вставленими в землю на глибині 80 см. З протилежної від землі сторони, потім починаємо з огорожі, яку потрібно зробити по замкнутому контуру. Стовпи електроогорожі повинні розташовуватися на відстані 4/5 метрів між ними.

Gemi Elettronica для електричного паркану продумала кожну потребу, яка може виникнути у клієнта; Фактично, доступно кілька моделей Energisers.

Їх виробляє Gemi:
Блок живлення E/220 для огорож, що живляться тільки від мережі 220 вольт

Це модель з дуже низьким енергоспоживанням, насправді, за оцінками, вона становить близько 6 Вт. Рекомендується для огорож поблизу мережі 220 вольт, з протяжністю не більше 2 км.
Дуже потужний блок живлення E / 220 для огорож, які живляться тільки від мережі 220 вольт

Рекомендується для огорож поблизу мережі 220 вольт, з протяжністю не більше 7/8 км.
Блок живлення B12 / 2 від акумулятора 12 вольт

Він дуже потужний, з дуже низьким поглинанням, його можна використовувати з будь-яким автомобільним акумулятором на 12 В. Рекомендується використовувати дуже звичайний автомобільний акумулятор 12 В 40 Ач для цього типу джерела енергії.

Енерджайзер B12 / 2 можна поєднати з сонячною панеллю, яка діє як зарядний пристрій, щоб забезпечити безперебійне використання енергії без втручання оператора.
Блок живлення 9 вольт / 220 вольт

Акумулятор має три різні потужності, що дозволяє економити електроенергію в невеликих парканах. Він живиться як від 9-вольтової батареї 90 Ач, так і від мережі на 220 вольт через блок живлення.

На максимальній потужності можна відгородити більше 10 га землі. При напрузі 220 вольт він ще потужніший і споживає всього 5 Вт електроенергії.

Генератор Gemi для електричних огорож виготовлений відповідно до європейського стандарту CEI EN 60335-2-76, характерного для цього типу продукції.
Крім Енерджайзера, необхідно також використовувати провідник та ізолятори для дерев’яних стовпів (фото зліва) або для залізних стовпів (фото праворуч).
Для проблеми диких кабанів доцільно використовувати провідний дріт 6 мм, який характеризується наявністю 8 провідників.

Залежно від потреб можна вибрати 3 різні типи довжини дроту (250м, 500м, 1000м).
Для менших тварин, з іншого боку, можна використовувати 4-мм провідний дріт, який має 6 провідників всередині, або 2,2-мм провідний дріт, який складається з 4-х провідників.

Усі струмопровідні дроти мають серед своїх характеристик сильну міцність на розрив і сильну стійкість до морозу.
З електроогорожею Gemi ви нарешті зможете розслабитися та повністю присвятити себе роботі, не ризикуючи бути знищеною дикими кабанами.

Проблема кабанів зараз є поширеною чумою, і електричний паркан, розроблений і проданий Gemi Elettronica, є рішенням.

Асортимент електричного загородження від Gemi

У компанії Gemi ви зможете знайти не лише широкий вибір провідників дляелектричного загородження, але й різноманіття електрифікаторів, які мають 5 різнихтипів, кожен зі своїмиунікальними характеристиками та перевагами:

Електрифікатори від 220 В з електроживленням з ідеальною табезпечною роботою длязагороджень до 5 км;

Електрифікатор від 220 В з електроживленням з ідеальною та безпечноюроботою длязагороджень до 8 км;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з ідеальною та безпечноюроботою для загородженьдо 5 км та 6 Дж;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з двома батареями зідеальною та безпечноюроботою для загороджень до 5 км та 6 Дж;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з сонячною панеллю зідеальною та безпечноюроботою для загороджень до 5 км та 6 Дж.

Крім того, ми пропонуємо широкий вибір проводів та стрічок високої якості, разом ізізоляторами, призначеними длябудь-якого типу опори, яку ви виберете для вашого електричного загородження:

Ізолятори для дерев'яних стовпів;

Ізолятори для залізних стовпів;

Ізолятор з подвійним гачком;

Закрутка та відкрутка мандрина для ізоляторів.

Ми, в Gemi, відрізняємось від конкурентів завдяки п'ятдесятирічному досвіду у галузі таздатності надаватиіндивідуальні рішення для конкретних потреб кожного клієнта. Наше клієнт-орієнтованеобслуговування надзвичайновисоке, ми надаємо повний пакет підтримки від моменту покупки і далі. Ми доступні зателефоном за номером +390287165556, через чат або електронною поштою.

Переваги покупки від Gemi

  1. Безкоштовний повернення протягом 100 днів;
  2. Швидка доставка по всьому світу;
  3. Усі продукти виготовлені нами в Італії з високоякісних сировинних матеріалів;
  4. Усі продукти відповідають правовим нормам безпеки і мають відповідні сертифікати;
  5. Ми маємо понад 5000 відгуків на найбільшому порталі відгуків у світі: Trustpillot;
  6. Наш п'ятдесятирічний досвід у вашому розпорядженні;
  7. У нас майже 1000 відеооглядів на порталі відеооглядів TrustVideos, де є відео відгукикористувачів.

Придбайте зараз!.