Ваш камін димить? Димохідний вентилятор Gemi є остаточним рішенням для домашнього куріння

Ваш камін димить? Димохідний вентилятор Gemi є остаточним рішенням для домашнього куріння

Димохідний вентилятор Gemi дозволяє повністю видалити дим в будинку.
З відео наш замовник показує, як димохідному вентилятору Gemi вдається тихо витягувати дим, повністю виключаючи його присутність в будинку, а отже, і викликані цим неприємні адори.
Наш клієнт повністю задоволений і причина зрозуміла з відео: диму в будинку більше немає.

Ми бачимо наявність регулятора швидкості витягувача димоходу, що дозволяє вибрати силу всмоктування, яку ви бажаєте найбільше.
Регулятор складається з 6-ступінчастого перемикача, перемикача включення/вимкнення і захисного запобіжника, розміщеного в центрі. Швидкості регулятора можна встановити від мінімум 1 до максимум 6; замовник показує, як димохідний вентилятор Gemi відмінно справляється зі своїм завданням навіть на швидкості 1.

Шум практично нульовий на перших швидкостях і дуже тихий навіть на високих швидкостях. Завдяки простому отвору в стіні він може вийти на балкон і підключити регулятор до димоходу Gemi, розташованому на терасі. Збірка дуже проста у виконанні, її також можна зробити своїми руками.

На youtube також доступні відеоуроки щодо складання

І якщо ви переживаєте, що він також буде всмоктувати тепло з каміна, не хвилюйтеся; Димохідний вентилятор Gemi був розроблений для всмоктування тільки диму, відтворюючи в усіх відношеннях природну тягу грипу.

На терасі показаний димохідний вентилятор Gemi Copper. Характеризується кришкою двигуна з нержавіючої сталі AISI 304; Корпус двигуна виготовлений з листового металу, пофарбованого епоксидним порошком у темний мідний колір із забитим ефектом, що гарантує стійкість до впливу атмосферних факторів.
Не випадково гарантія на професійний мідний димохідний вентилятор Gemi складає 15 років.
Ми бачимо вентилятор (завжди на швидкості 1), який працює ідеально і дозволяє повністю вирішити проблему куріння в будинку. Вентилятор також виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304, унікальної у своєму роді. Двигун димохідного вентилятора Gemi класу h витримує 700 ° C, тому навіть у разі загоряння димоходу димохідний вентилятор Gemi не загориться. Є наявність захисної сітки, яка, як і вентилятор, стійка до високих температур. Вся зовнішня конструкція з нержавіючої сталі AISI 304 покрита справжньою міддю, що забезпечує, крім стійкості до високих температур, також стійкість до солі. На підставі замість цього ми бачимо, знову ж таки, у міді, регульовані кронштейни від мінімуму 20x20 до максимуму 43x43, корисні для розміщення вентилятора димоходу Gemi на трубах димоходу з квадратним або прямокутним вихідним отвором (у випадку димоходу замість цього він круглий , надавши нам вимір діаметра, ми можемо надати круглий перехідник, який дозволить вам встановити димохідний вентилятор Gemi). Звертаємо увагу на конденсаторну коробку, яка в димохідному вентиляторі Gemi professional Copper розміщена зовні і від якої здійснюється електричне підключення, що веде до регулятора швидкості.

Результат - повне задоволення наших клієнтів.

Результат, якого можна досягти лише завдяки вентилятору для димоходу Gemi, сертифікованому продукту, який служить роками.

Тільки з димоходом Gemi ви зможете усунути проблему диму в будинку і нарешті насолоджуватися своїм каміном.

Основною метою Gemi Elettronica зі своєю продукцією та її персоналом є вирішення проблеми куріння в побуті.

У всесвіті Gemi ми пишаємося представленням нашого широкого асортименту димососів длякамінів, кожен з унікальнимихарактеристиками, які задовольнять різноманітні потреби наших клієнтів. Наша пристань довідмінності спонукала насдо розробки різноманітного вибору моделей, забезпечуючи те, що кожна деталь була ретельнорозроблена і виготовлена.

Димососидля камінів "базові": Димосос для тих, хто шукає надійні таефективні рішення, мипропонуємо нашу лінію базових димососів для камінів. Ці моделі призначені для наданнянадійної продуктивності задоступною ціною, забезпечуючи ефективне видалення диму без жертвування якістю.
Основніхарактеристики: 300 °Cвсмоктування, 3 роки гарантії та потужність всмоктування 2500 м³/год.

Димососидля камінів "професійні": Якщо ви шукаєте професійну продуктивність,яка характеризуєтьсяще більшою потужністю та надійністю, наші професійні витяжки диму є ідеальнимвибором.
Основні характеристики:700 °C всмоктування, 6 років гарантії та потужність всмоктування 3800 м³/год.

Наша колекція також охоплює різноманітні витяжки, виготовлені з високоякісних матеріалів,таких як нержавіюча стальта мідь.

Димососидля камінів"сталеві": Витяжки зі сталі втілюють сучасну елегантність іпобудовані, щоб витримативипробування часу, пропонуючи ефективне видалення диму та вишуканий стиль

Електричнийдимосос із 6швидкостями, повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Благодаря своїйконструкції, димосос стійкий докорозії, спричиненої атмосферними факторами та морською солю, для збільшеної тривалостіслужби. Потужність двигуна3800 м³/год, може бути встановлений на будь-якій розмір димоходу. Димосос стійкий дотемператур до 700 °C у разіпожежі.

Димососи для камінів"мідні": Зіншого боку, витяжки з міді не тільки відображають класичну красу, але також маютьхарактеристики тривалості вексплуатації.
Комінний димосос із міді - це вищий клас електричних димососів від Gemi.Повністю виготовлений знержавіючої сталі AISI 304, щоб забезпечити стійкість до атмосферних факторів та морськоїсолі. Особлива увагаприділяється естетиці, завдяки покриттю з міді. Як професійна модель "голова мавра", вінвсмоктує 3800 м³/год істійкий до температур до 700 °C. Гарантовано розв'язання проблеми з димом. Ідеальнопідходить для камінів,печей,барбекю, печей тощо. Гарантія на всю конструкцію димососа на 10 років.

Придбайте зараз!.