Проблеми з димоходом: які причини цієї проблеми?

Проблеми з димоходом: які причини цієї проблеми?

Давайте дізнаємося, як вирішити проблему диму з димоходом безпечним і простим способом, не вносячи конструктивних змін в димохід ...

Основних причин, які впливають на правильне функціонування каміна, багато, згадаємо найпоширеніші:

димохід неправильно підібраний;
холодний неізольований димохід;
димохід з вигинами;
відсутність повітря всередині приміщення;
зустрічний вітер;
погано зроблений димар;
Це лише деякі з проблем, які впливають на правильне функціонування димоходу, до них додається багато інших незначних, які разом ускладнюють вирішення проблеми димоходу, наприклад:

термічна депресія, що випливає з різниці температур між внутрішньою і зовнішньою сторонами димоходу;
динамічна депресія, з якою вітер діє безпосередньо на димохід, викликаючи, по суті, несправність тягової системи;
До всіх цих проблем додаються проблеми розташування димоходу в найхолоднішій зоні будівлі, або навіть грип, що проходить за межами будівлі ...

Безпечним рішенням, що дозволяє остаточно вирішити проблему диму з димоходу, печі, мангала, камінної печі, духовки, є установка електричної витяжки, що гарантує постійну тягу випарів без розсіювання тепла.

Всупереч тому, що ви чуєте від людей, які не знайомі з цією галуззю, як це не парадоксально, традиційний камін може в деяких моментах також мати надлишок тяги, що означає розсіювання тепла.

Завдяки установці димоходу Gemi контролюється тяга і виключається проблема диму з димоходу: у нас більше не буде різких перепадів тяги і навіть надмірного всмоктування, як завдяки блоку управління, що постачається, що дозволяє через селектор, щоб знайти оптимальну швидкість, ви отримуєте постійну тягу без втрати тепла.

Крім того, завдяки встановленню димохідного вентилятора Gemi ми більше не матимемо проблем із шумом.
Насправді, згідно з дослідженням, проведеним дослідницьким центром Gemi, камін, який працює 8 місяців на рік без аспіратора, який контролює аспірацію, розсіює на 30 відсотків більше енергії, ніж камін з примусовим електричним аспіратором, оскільки тягу контролюється. постійно без злетів і падінь.

Витяжний вентилятор Gemi є найпотужнішим на ринку, досягаючи до 3800 м/куб.год., це дозволяє вирішити проблему диму з димоходу на найменших швидкостях, усуваючи шум і одержуючи відмінну аспірацію вже на першій швидкості.
Витяжка Gemi – єдина, яка має запатентований двигун класу H із захистом ізоляції обмотки двигуна з керамічного волокна, що дозволяє захистити двигун навіть у разі пожежі в димоході.

Вентилятор для димоходу Gemi унікальний. Протягом багатьох років багато компаній намагалися скопіювати систему захисту двигуна за допомогою шкідливих систем, таких як вставка скловолокна навколо двигуна, що ще більше погіршило ситуацію. Це, по суті, не дає двигуну належним чином охолонути і сильно впливає на його роботу при високих температурах.

Витяжка Gemi вирішує всі проблеми, пов'язані з поганою тягою димоходу, нейтралізуючи всі можливі проблеми.

Установка витяжки Gemi дозволяє заново відкрити для себе задоволення від використання каміна без проблем з димом.

Відкрийте для себе наш асортимент продукції та вирішіть проблеми з тягою димоходу прямо зараз!

Поліпшити тягу допоможуть електричні димохідні вентилятори Gemi, перетворивши проблему димоходу в стару пам’ять.
Вентилятор димоходу професійна мідна модель

Продукція сертифікована відповідно до законодавства

10 років гарантії

ВССА 3800 м³ / год

ДВИГУН GEMI КЛАСУ H СТІЄ ДО 700 C °

6-ШВИДКІСНИЙ РЕГУЛЯТОР

У всесвіті Gemi ми пишаємося представленням нашого широкого асортименту димососів длякамінів, кожен з унікальнимихарактеристиками, які задовольнять різноманітні потреби наших клієнтів. Наша пристань довідмінності спонукала насдо розробки різноманітного вибору моделей, забезпечуючи те, що кожна деталь була ретельнорозроблена і виготовлена.

Димососидля камінів "базові": Димосос для тих, хто шукає надійні таефективні рішення, мипропонуємо нашу лінію базових димососів для камінів. Ці моделі призначені для наданнянадійної продуктивності задоступною ціною, забезпечуючи ефективне видалення диму без жертвування якістю.
Основніхарактеристики: 300 °Cвсмоктування, 3 роки гарантії та потужність всмоктування 2500 м³/год.

Димососидля камінів "професійні": Якщо ви шукаєте професійну продуктивність,яка характеризуєтьсяще більшою потужністю та надійністю, наші професійні витяжки диму є ідеальнимвибором.
Основні характеристики:700 °C всмоктування, 6 років гарантії та потужність всмоктування 3800 м³/год.

Наша колекція також охоплює різноманітні витяжки, виготовлені з високоякісних матеріалів,таких як нержавіюча стальта мідь.

Димососидля камінів"сталеві": Витяжки зі сталі втілюють сучасну елегантність іпобудовані, щоб витримативипробування часу, пропонуючи ефективне видалення диму та вишуканий стиль

Електричнийдимосос із 6швидкостями, повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Благодаря своїйконструкції, димосос стійкий докорозії, спричиненої атмосферними факторами та морською солю, для збільшеної тривалостіслужби. Потужність двигуна3800 м³/год, може бути встановлений на будь-якій розмір димоходу. Димосос стійкий дотемператур до 700 °C у разіпожежі.

Димососи для камінів"мідні": Зіншого боку, витяжки з міді не тільки відображають класичну красу, але також маютьхарактеристики тривалості вексплуатації.
Комінний димосос із міді - це вищий клас електричних димососів від Gemi.Повністю виготовлений знержавіючої сталі AISI 304, щоб забезпечити стійкість до атмосферних факторів та морськоїсолі. Особлива увагаприділяється естетиці, завдяки покриттю з міді. Як професійна модель "голова мавра", вінвсмоктує 3800 м³/год істійкий до температур до 700 °C. Гарантовано розв'язання проблеми з димом. Ідеальнопідходить для камінів,печей,барбекю, печей тощо. Гарантія на всю конструкцію димососа на 10 років.

Придбайте зараз!.