Як уникнути проникнення кабанів і дикобразів в сад: як побудувати електричний паркан

Як уникнути проникнення кабанів і дикобразів в сад: як побудувати електричний паркан

Як утримати кабанів та інших диких тварин подалі від своєї землі?
Сільськогосподарські підприємці або дрібні приватні фермери, які займаються обробітком землі, хоча б раз стикалися з вторгненням тваринного світу, яке загрожує їхнім посівам (наприклад, вторгнення диких кабанів, дикобразів, косуль).

Одним з найбільш використовуваних методів утримання тварин від землі є електроогорожа. На додаток до протидії вторгненню диких тварин, його також можна використовувати для захисту та розмежування сільськогосподарських тварин на території.

Електричний паркан працює завдяки імпульсам струму, які генерує генератор. Від джерела живлення відходять два окремих з'єднання: одне до огорожі, створеної провідником, а інше до заземлення.

Як побудувати електричний паркан?
Електричний паркан бажано заземлити 3-ма оцинкованими опорами, розміщеними на відстані 3 м один від одного.

Коли тварина торкнеться електрифікованого паркану, вона зазнає ураження електричним струмом тривалістю тисячних часток секунди. Таким чином тварина відійде.

Як відвести кабанів подалі: що потрібно, щоб зробити електричний паркан?
Для побудови електричного паркану необхідно мати деякі основні компоненти, включаючи джерело живлення, провідник, ізолятори, заземлювальний стовп та інші матеріали.

Gemi Elettronica - італійська компанія, яка виробляє всі матеріали, необхідні для виготовлення електричного паркану.

Енергезер - це пристрій, який генерує електричні імпульси до огорожі. Щоб мати правильний струм на паркані, важливо вибрати правильний енергизатор.

Перше розрізняють за типом джерела живлення, який може бути:

батарея 12 В (яку також можна поєднати з сонячною панеллю, яка заряджає акумулятор);
Струм 220 В.
Різні джерела енергії Gemi Elettronica можуть покривати від 5 км до 8 км реального периметра. З імпульсами, що генеруються від 10000 В до 15000 В залежно від обраної моделі.

Як прогнати кабанів: загальним вибором
Вибір звичайної нитки залежить від довжини вольєра та тварин, для яких створений вольєр. Насправді кожен провід має свій опір і свою дисперсійну здатність, зазначену в Ом / м. Чим ближче значення Ом / мт до нуля, тим менше буде витік струму, тому огорожа буде працювати краще.

Провід-провідник повинен бути пропущений всередині ізоляторів, які є інструментами, які фіксують та віддаляють електричні дроти від стовпів, які використовуються для будівництва електричного паркану.



Ізолятори розрізняють за типом стовпа, на який вони повинні бути нанесені. Насправді стовпи можуть бути дерев’яними або залізними. Так існують гвинтові ізолятори для дерев’яних стовпів і ізолятори для залізних прутів.

Gemi Elettronica може надати продукцію з маркою CE, виготовленою в Італії, гарантією максимальної безпеки як для людей, так і для тварин.

Усі продукти можна придбати, натиснувши тут.

Асортимент електричного загородження від Gemi

У компанії Gemi ви зможете знайти не лише широкий вибір провідників дляелектричного загородження, але й різноманіття електрифікаторів, які мають 5 різнихтипів, кожен зі своїмиунікальними характеристиками та перевагами:

Електрифікатори від 220 В з електроживленням з ідеальною табезпечною роботою длязагороджень до 5 км;

Електрифікатор від 220 В з електроживленням з ідеальною та безпечноюроботою длязагороджень до 8 км;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з ідеальною та безпечноюроботою для загородженьдо 5 км та 6 Дж;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з двома батареями зідеальною та безпечноюроботою для загороджень до 5 км та 6 Дж;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з сонячною панеллю зідеальною та безпечноюроботою для загороджень до 5 км та 6 Дж.

Крім того, ми пропонуємо широкий вибір проводів та стрічок високої якості, разом ізізоляторами, призначеними длябудь-якого типу опори, яку ви виберете для вашого електричного загородження:

Ізолятори для дерев'яних стовпів;

Ізолятори для залізних стовпів;

Ізолятор з подвійним гачком;

Закрутка та відкрутка мандрина для ізоляторів.

Ми, в Gemi, відрізняємось від конкурентів завдяки п'ятдесятирічному досвіду у галузі таздатності надаватиіндивідуальні рішення для конкретних потреб кожного клієнта. Наше клієнт-орієнтованеобслуговування надзвичайновисоке, ми надаємо повний пакет підтримки від моменту покупки і далі. Ми доступні зателефоном за номером +390287165556, через чат або електронною поштою.

Переваги покупки від Gemi

  1. Безкоштовний повернення протягом 100 днів;
  2. Швидка доставка по всьому світу;
  3. Усі продукти виготовлені нами в Італії з високоякісних сировинних матеріалів;
  4. Усі продукти відповідають правовим нормам безпеки і мають відповідні сертифікати;
  5. Ми маємо понад 5000 відгуків на найбільшому порталі відгуків у світі: Trustpillot;
  6. Наш п'ятдесятирічний досвід у вашому розпорядженні;
  7. У нас майже 1000 відеооглядів на порталі відеооглядів TrustVideos, де є відео відгукикористувачів.

Придбайте зараз!.