Як збирається димохідний вентилятор Gemi Elettronica?

Як збирається димохідний вентилятор Gemi Elettronica?

Однією з численних особливостей димососу Gemi Elettronica для камінів є те, що збірка виконується своїми руками.
Насправді, вам не потрібен спеціалізований технік, щоб це зробити, якщо ви маєте трохи вправності з димотягом, ви також можете зробити це своїми руками.

Димохід Gemi Elettronica можна встановити на будь-який димохід, незалежно від його форми. Насправді його можна монтувати як на круглі димоходи, так і на квадратні або прямокутні димоходи.

У випадку, якщо у вас є димохід із круглою трубою, необхідно вказати зовнішній діаметр, і Gemi Elettronica надасть димосос для камінів з круглим перехідником правильного розміру.
Зовнішній діаметр повинен бути повідомлений, оскільки перехідник біля основи димоходу має бути вставлений зовні відносно вихідного отвору.

Якщо ж димохідна труба має квадратну або прямокутну форму, Gemi Elettronica забезпечить витягувач димоходу комплектом регульованих кронштейнів.
Регульовані кронштейни можуть бути пристосовані до квадратної або прямокутної форми в розмірах від 20x20 см до 43x43 см. Після того, як пакет для знімача димоходу був відкритий, перше, що ви побачите, це регульовані кронштейни з інструкціями по збірці та регулятор швидкості.

Перше, що потрібно зробити, це зробити виміри від виходу димоходу, щоб відрегулювати регульовані кронштейни, які вже є в пакеті, розрахувавши на 1 сантиметр більше, ніж виміри виходу.
Кронштейни кріпляться болтами до основи димоходу за допомогою гвинтів, які входять у комплект Gemi Elettronica.
Помістіть знімач димоходу на димохід і зафіксуйте його двома найбільшими гвинтами, які є в комплекті.

Якщо у вас труба всередині квадратної стіни, і два виходи знаходяться на одному рівні, димохідник необхідно встановити за допомогою квадратних або прямокутних регульованих кронштейнів, закриваючи порожній простір між трубою і стіною розчином або листом. метал.
З іншого боку, якщо у вас всередині квадратної стіни більше круглих димоходів, ви повинні розширити димохід, куди потрібно вставити знімач димоходу, і встановити модель за допомогою круглого перехідника.
Якщо розмір димоходу перевищує 43x43 сантиметри (наприклад, 50x50 сантиметрів), розмістіть основу димососу для камінів безпосередньо на виході, закріпивши його на кладці в 4 кутах, де вже передбачено 4 отвори, і за допомогою більших кронштейнів. як опора.

Нарешті, якщо тільки дві з чотирьох сторін мають більше 43 сантиметрів, а дві інші менше 43 сантиметрів (наприклад, 45х40 сантиметрів), установку димохода необхідно виконувати з найменшими кронштейнами.
Останній крок, який потрібно зробити, перш ніж ви зможете максимально використовувати свій камін завдяки електричній димососу від Gemi Elettronica, - це електричне підключення.

Підключення можна здійснити двома способами: або зовні димоходу за допомогою кабелю 3x1,5, або всередині димоходу за допомогою нашого високотемпературного кабелю, який необхідно придбати окремо.

Потім починаємо від димоходу і йдемо по кабелю по димоходу до регулятора швидкості, який зазвичай ставлять в будинку. У регуляторі швидкості потрібно підключити два дроти димохода (де написано MOTOR), два загальних дроти заземлення системи і димохода, і два дроти живлення (де написано 220 В).
Після цих простих і швидких кроків димовідтягувач Gemi Elettronica готовий до використання для усунення проблеми димоходу.

У всесвіті Gemi ми пишаємося представленням нашого широкого асортименту димососів длякамінів, кожен з унікальнимихарактеристиками, які задовольнять різноманітні потреби наших клієнтів. Наша пристань довідмінності спонукала насдо розробки різноманітного вибору моделей, забезпечуючи те, що кожна деталь була ретельнорозроблена і виготовлена.

Димососидля камінів "базові": Димосос для тих, хто шукає надійні таефективні рішення, мипропонуємо нашу лінію базових димососів для камінів. Ці моделі призначені для наданнянадійної продуктивності задоступною ціною, забезпечуючи ефективне видалення диму без жертвування якістю.
Основніхарактеристики: 300 °Cвсмоктування, 3 роки гарантії та потужність всмоктування 2500 м³/год.

Димососидля камінів "професійні": Якщо ви шукаєте професійну продуктивність,яка характеризуєтьсяще більшою потужністю та надійністю, наші професійні витяжки диму є ідеальнимвибором.
Основні характеристики:700 °C всмоктування, 6 років гарантії та потужність всмоктування 3800 м³/год.

Наша колекція також охоплює різноманітні витяжки, виготовлені з високоякісних матеріалів,таких як нержавіюча стальта мідь.

Димососидля камінів"сталеві": Витяжки зі сталі втілюють сучасну елегантність іпобудовані, щоб витримативипробування часу, пропонуючи ефективне видалення диму та вишуканий стиль

Електричнийдимосос із 6швидкостями, повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Благодаря своїйконструкції, димосос стійкий докорозії, спричиненої атмосферними факторами та морською солю, для збільшеної тривалостіслужби. Потужність двигуна3800 м³/год, може бути встановлений на будь-якій розмір димоходу. Димосос стійкий дотемператур до 700 °C у разіпожежі.

Димососи для камінів"мідні": Зіншого боку, витяжки з міді не тільки відображають класичну красу, але також маютьхарактеристики тривалості вексплуатації.
Комінний димосос із міді - це вищий клас електричних димососів від Gemi.Повністю виготовлений знержавіючої сталі AISI 304, щоб забезпечити стійкість до атмосферних факторів та морськоїсолі. Особлива увагаприділяється естетиці, завдяки покриттю з міді. Як професійна модель "голова мавра", вінвсмоктує 3800 м³/год істійкий до температур до 700 °C. Гарантовано розв'язання проблеми з димом. Ідеальнопідходить для камінів,печей,барбекю, печей тощо. Гарантія на всю конструкцію димососа на 10 років.

Придбайте зараз!.