Електричний паркан для тварин: як побудувати його швидко, безпечно та ефективно

Електричний паркан для тварин: як побудувати його швидко, безпечно та ефективно

Електричний паркан є інструментом, який з роками використовується все частіше і частіше завдяки своїй універсальності.

Фактично, електричну огорожу можна побудувати як для захисту вашого саду, щоб не допускати в нього диких тварин, так і для опіки ваших власних тварин.

Проблема вторгнення диких тварин усередину саду зараз є дуже поширеною проблемою; Фактично на порядку денному стоїть знищення посівів, як малих садів, так і посівів великих господарств через нашестя кабанів.

Інші дикі тварини, окрім кабанів, відомих тим, що завдають шкоди сільському господарству, безумовно, це лисиці, дикобрази чи косулі. Це чума, яка завдає значної шкоди цілій економіці, сільськогосподарській і яка є визначальною в балансі нашої країни.

Є ті, хто може подумати, що вони можуть вирішити цю проблему, побудувавши класичні паркани з пластикових сіток, але тварин, таких як кабани, безперечно, не зупиняють ці трюки, оскільки вони можуть копати або пробити саму сітку. Захиститися від цих тварин можна, лише створивши електричний паркан. Те ж саме стосується, якщо ви хочете утримувати сільськогосподарських тварин, таких як корови, коні, поні, вівці, кури або свині, на обмеженій території.

Таким чином, обидві дії, захист території від проникнення або охорона території від виходу, можуть бути реалізовані за допомогою спорудження електричного паркану.

Матеріали для побудови правильного електричного паркану різні, але можна з упевненістю сказати, що деякі можна визначити як «необхідні».

Серед матеріалів, необхідних для побудови електричного паркану для захисту вашого саду або для опіки ваших тварин, у нас є енергезер, який має завдання живити сам паркан, провідник, з якого створюється електричний паркан, і ізолятори. , які мають завдання ізолювати електричний потік від опор, які будуть використані для виготовлення електроогорожі.

Крім згаданих вище матеріалів, є й інші, але дуже важливі, які виконують інші функції. Одним з них є набір для ізольованих переходів з електрифікованою пружиною та ізольованою ручкою, або перехресний кабель на випадок, якщо потрібно зробити підземний перехід та інші.

Gemi Elettronica може надати всі необхідні матеріали для створення правильного і, перш за все, функціонуючого електричного паркану (як показує відеоогляд одного з наших клієнтів).
Блоки живлення для електричних огорож доступні як в моделях на струм 220 В, так і в моделі з подвійним живленням (струм 220 В або батарея 12 В).

Натомість вибір дроту змінюється залежно від причини, з якої створено огорожу: якщо паркан побудований для захисту від диких кабанів, ідеальним є перетин 6 мм², якщо замість цього потрібно створити електричний паркан для збереження сільськогосподарських тварин. можна вибрати 2,2 мм² або 4 мм².

Для ізоляторів, з іншого боку, доступні як з шурупами для дерев’яних стовпів, так і для залізних стовпів, обидва з унікальними характеристиками в світі.

Gemi Elettronica має довгу історію в світі електричних огорож, її продукція сертифікована відповідно до законодавства та чітко виготовлена ​​в Італії.

Gemi Elettronica – найкраще рішення для створення електричного паркану для захисту саду або для опіки ваших тварин!

Асортимент електричного загородження від Gemi

У компанії Gemi ви зможете знайти не лише широкий вибір провідників дляелектричного загородження, але й різноманіття електрифікаторів, які мають 5 різнихтипів, кожен зі своїмиунікальними характеристиками та перевагами:

Електрифікатори від 220 В з електроживленням з ідеальною табезпечною роботою длязагороджень до 5 км;

Електрифікатор від 220 В з електроживленням з ідеальною та безпечноюроботою длязагороджень до 8 км;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з ідеальною та безпечноюроботою для загородженьдо 5 км та 6 Дж;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з двома батареями зідеальною та безпечноюроботою для загороджень до 5 км та 6 Дж;

Електрифікатор від 12 В/220 В з батареєю з сонячною панеллю зідеальною та безпечноюроботою для загороджень до 5 км та 6 Дж.

Крім того, ми пропонуємо широкий вибір проводів та стрічок високої якості, разом ізізоляторами, призначеними длябудь-якого типу опори, яку ви виберете для вашого електричного загородження:

Ізолятори для дерев'яних стовпів;

Ізолятори для залізних стовпів;

Ізолятор з подвійним гачком;

Закрутка та відкрутка мандрина для ізоляторів.

Ми, в Gemi, відрізняємось від конкурентів завдяки п'ятдесятирічному досвіду у галузі таздатності надаватиіндивідуальні рішення для конкретних потреб кожного клієнта. Наше клієнт-орієнтованеобслуговування надзвичайновисоке, ми надаємо повний пакет підтримки від моменту покупки і далі. Ми доступні зателефоном за номером +390287165556, через чат або електронною поштою.

Переваги покупки від Gemi

  1. Безкоштовний повернення протягом 100 днів;
  2. Швидка доставка по всьому світу;
  3. Усі продукти виготовлені нами в Італії з високоякісних сировинних матеріалів;
  4. Усі продукти відповідають правовим нормам безпеки і мають відповідні сертифікати;
  5. Ми маємо понад 5000 відгуків на найбільшому порталі відгуків у світі: Trustpillot;
  6. Наш п'ятдесятирічний досвід у вашому розпорядженні;
  7. У нас майже 1000 відеооглядів на порталі відеооглядів TrustVideos, де є відео відгукикористувачів.

Придбайте зараз!.